feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

Free chat widget @ ShoutMix

Rahayu bt. Razuli

Labels:



Dia ni masa di sekolah dulu aku kenal dia tidak la secara rapat sangat, just kenal-kenal je. seingat-ingat aku dia ni dari kelas 5 Elite, sebelah je dengan kelas aku. Sekarang ni dah berkeluarga dan punya ramai anak, syukur alhamdulillah kawan aku ni hidupnya dah berjaya. selepas 22 tahun tamat sekolah, tahun lepas dalam bulan November 07 pertama kali bersua di rumah aku yang waktu itu telah menjadi tempat bersejarah pertemuan seramai 12 keluarga bekas-bekas murid SMVP84/85. sekarang ni yang aku tau, Ayu menetap di kuantan, pada kawan-kawan lain nak tahu perkembangan lanjut tentang dirinya email padanya (ummiiman@gmail.com)

1 comments:
gravatar
smvpjb said...
Sunday, March 30, 2008 5:49:00 PM  

Anywere tq atas usaha kau yang murni ni.... untuk makluman kekawan semua ayu sekarang menetap di kuantan, family semua dah pindah sini di JB dah tak ada sesiapa lagi.... cuma ada adik di Kluang. After VP dulu ayu sambung di POLISAS ramai juga member2 masa di VP. Lepas POLISAS keja mula2 keja kat Kg. Melayu, masa interview Leha temankan siap dia sekali duduk ngadap Boss, kat situ sekejap je lepas tu keja kat Koperasi PKENJ (Sekarang JCORP) masa kat situ ada juga member VP Noreha, Gie (Ruziah), Norita. kat situ pun tak lama pindah KL keja dgn Kementerian Kewangan di Jalan Duta dlm 9 bulan dapat offer dgn Tabung Haji... so pindah Mersing, after that pindah TH Jalan Ipoh dlm tahun 93 lepas kahwin kat situ dalam dalam 4 tahun dlm tahun 98 pindah ke kuantan sampai sekarang.... rasanya menetap kat sinilah kalau tak kena transfer kat tempat lain. Kalau U all tersesat kat kuantan ni contactlah kalau nak senang cari pejabat Tabung Haji,Jalan Bukit Ubi. h/p: 013-9866676

Post a Comment

Referrer

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!